Ekstreme LCD-løsninger

En LCD-skjerm er utgangspunktet, to skjermer begynner å bli spennende, men ved tre skjermer begynner det virkelig å skje ting. Premos utvikler avanserte løsninger som starter her og går langt videre.

Ekstreme LCD-løsninger
Publisert
Sist oppdatert

Det norske firmaet Premos utivkler helt spesielle skjermløsninger for svært krevende brukere. Disse krever store flater for å vise mye informasjon, men kravet til oppløsing minsker ikke med størrelsen. Dermed er det bare en måte å løse dette på, nemlig å kombinere flere høyoppløselige LCD-paneler i forskjellige formater.Kartbord for militære eller sivile formål, store veggdisplayer for informasjon eller reklame, kombinasjoner av skjermer for finans, konstruksjon eller programutvikling - alt er basert på en smart kombinasjon av mekaniske konstruksjoner, høykvalitets LCD-paneler og kraftige driverløsninger for å håndtere de grafiske datamengdene.

Moderat ekstremisme

Men det er ikke bare privoligerte fagmiljøer med sugerør i statskassa eller fluepapir i finanselitens pengestrøm - uansett hvilken vei den renner - som kan ha glede av elegante flerskjermsløsninger. Prislappene på de mest potente løsningene kan nemlig komme opp i samme størrelsesorden som antall piksler..

Men er du en sann entusiast, som vil ha maksimalt ut av hva PC-spill kan tilby av grafiske sensasjoner, eller en musikk- eller videoprodusent som vil ha det beste arbeidsmiljøet - da finnes det også løsniner som er overkommelige. Men billige er de ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer