Ekte hjemme-PC fra Packard Bell

Hva kjennetegner en ”ekte hjemme-PC”? Er det tekniske, bruksmessige eller andre krav og egenskaper som er vesentlige? Vi har testet maskinen og gjort oss opp en mening om den saken.

Publisert

Packard Bell har en helt klar markedsprofil - både produkter og salgskanaler er rettet mot mennesker som skal ha en datamaskin for hjemmebruk. Hjemmebruk er allsidig definert, og dekker varierte aktiviteter for både små og store, i alvor og lek.

Det er også lagt opp til at produktet er tilgjengelig i samme grad som hvite- og brunevarer, og selges i de samme forretningene som folk oppsøker når de skal handle andre nytte- og underholdningsapparater for hjemmet.

Svært innholdsrik pakkeløsning

Maskinen som vi har testet er i det øvre sjiktet, og inneholder både kraftig prosessor og rimelig avansert tilleggsutstyr - og maskinene leveres komplett med skjerm.

Det følger med hele 12 programtitler på 13 CD-plater, i tillegg til Windows 98. Her finner du Word 97, CapLex multimedialeksikon, Talk to Me språkopplæring (engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk), Tegn & Mal med Disney og 101 Dalmatinere, Printmaster Gold for å lage morsomme utskrifter og fotball, race og eventyrspill for forskjellige aldersgrupper. I tillegg ligger det forhåndsinstallert en masse annen programvare i flere kategorier: Nettlesere, spill og nytteprogrammer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer