Ekte julekort via Internett

CPR skal gjøre det langt enklere å sende julekort i år enn i fjor, og med et enda mer personlig preg, i følge Posten Norge.

Ekte julekort via Internett
Publisert
Sist oppdatert

Elektronisk distribusjon via Internett gjør det svært enkelt å sende informasjon til mange samtidig. Ingen konvolutter. Ingen frimerkeslikking. Ingen tur innom postkontoret. Ingen kostnad. Derfor havner bursdagshilsner, julekort, feriekort oftere og oftere i innboksen i epostprogrammet og sjeldnere og sjeldnere i den grønne postkassen på gjerdet.

Spille på lag

Denne utviklingen kan naturligvis ses på som en alvorlig trussel for dem som lever av tradisjonell postdistribusjon. Likevel mener Posten Norge at de kan spille på lag med utviklingen.

- Postkort egner seg fortsatt best på papir, sier Robert Moberg, informasjonssjef i Posten Norge, til DinSide Data. Derfor har selskapet lansert internettjenesten CPR (Create onlinePostcards for Real).

Tjenesten går ganske enkelt ut på at du besøker Postens nettsider, og designer postkortet ditt, enten med egne bilder og logoer, eller ved å hente motiver fra Postens digitale galleri. Deretter sørger Posten for trykking og for å levere kortene til de mottakerne du skulle ønske - på gamlemåten. - Med CPR gir vi deg det beste fra to verdener satt sammen til en løsning. Vi benytter mulighetene for kreativitet og effektivitet som data og Internett gir, samtidig som vi bevarer det hyggelige og personlige som kjennetegner å få noe i postkassen, sier Moberg til DinSide Data. CPR ble lansert for privatpersoner allerede i sommer, men i november åpnes tjenesten også for bedrifter og organisasjoner. - CPR kan brukes til alt fra møteinnkallinger, informasjonsskriv og selvfølgelig julekort til bedriftens kontakter, sier Moberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer