Electronic Arts med mange spennende titler på E3

Los Angeles (DinSide Data): Et av verdens ledende spillselskap har mye å være stolt av på årets E3. Vi har blant annet sett på det nye Command & Conquer-spillet, Delta Force: Black Hawk Down, samt nye Sims og SimCity-spill.

Publisert
Sist oppdatert

Den enorme standen til Electronic Arts krever sitt av de besøkende. Akkurat som i de tidligere årene er det muligens det mest bråkete området på hele messen. Heldigvis var de mest spennende spillene utstilt i private møterom. La oss begynne med Command & Conquer: Generals.

C&C-serien er kjent og kjær for de aller fleste spillentusiastene, men de siste årene har spillene vist tegn til stagnasjon. Det var derfor ekstremt gledelig å se at Westwood denne gangen har kommet med et helt nytt konsept, som neppe vil revolusjonere sanntidsstrategi-sjangeren, men i hvert fall by på mye moro.

I Generals stifter vi bekjentskap med tre forskjellige sider: USA, Kina og en slem terroristgruppe, kjent som GLA. Uansett hvem du spiller som, må du velge en general du skal bruke til å styre soldatene dine. Hver av generalene har forskjellige egenskaper, og gir deg mulighet til å bruke en spesiell type tilleggsvåpen, for eksempel luftangrep eller atombombe. De tre sidene er også helt forskjellige fra hverandre – USA har de mest høyteknologiske våpnene, Kina satser på mengder av hjernevaska soldater, mens terroristene er dårlig utstyrt med ”hjemmesnekra” våpen og kjøretøy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer