Electronic Arts med viktige nyheter

Los Angeles (DinSide Data): The Sims 2 og Black & White 2 er blant spillene giganten Electronic Arts viser bak lukkede dører på E3-messen. Spesielt Black & White 2 imponerer.

Publisert
Sist oppdatert

Hvilket selskap er det som har den mest bråkete og kaotiske standen på E3-messen hvert år? Det er selvsagt Electronic Arts. I år var de mest interessante titlene gjemt fra den vanlige E3-gjesten, det var kun de heldige pressefolkene som fikk sett disse. DinSide fikk blant annet et eksklusivt intervju med en av produsentene av Black & White 2, et spill mange venter på i spenning.

Black & White 2 bygger på den samme ideen som det første spillet, men heldigvis med mange svært interessante forbedringer. Det blir i denne omgang mindre fokus på "micromanagement", noe som etter hvert ble en ganske plagsom del av originalspillet. Det er ikke lenger enkle landsbybeboere du har under din kontroll, det er en mye mer avansert sivilisasjon du har kontroll over. Det betyr at du slipper å måtte konstant sørge for at de har nok mat og byggemateriale.

Det er klart at Black & White 2 går mer i retning av et strategispill, med mer fokus på kriging. Du må skape soldater, utstyre dem og trene dem. Det er samtidig viktig med magiske evner, så utviklerne har lagt til mange nye formler du kan bruke både offensivt og defensivt. Disse varierer fra vanlige ild- eller vannangrep, til mye mer avanserte saker. Vi fikk se et kvinnelig gjenferd trollbinde fiendtlige soldater, slik at de mistet konsentrasjonen fullstendig. Det gav oss sjansen til å angripe dem fra alle retninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer