Elegant multiformat kortleser

Det dukker stadig opp nye kortlesere, denne enheten støtter de fleste formater og er i tillegg svært elegant.

Elegant multiformat kortleser
Publisert
Sist oppdatert

For å løse problemet med mange forskjellige formater hos minnekort, finnes det nå en rekke kortlesere med støtte for flere typer kort. Det er både rimeligere og mer praktisk, enn å ha en leser til hvert format.

6-in-1

Denne kortleseren kommer fra eMagic og støtter nesten alle formater. Som navnet indikerer er det 6 forskjellige formater som støttes, men leseren har bare 4 spor. Dette skyldes at Compact Flash og Micro Drive regnes som to forskjellige formater, og at SD (Secure Digital) og MMC (MultiMediaCard) også regnes som to formater, selv om de er fysisk identiske. Forøvrig støttes SmartMedia og Sony MemoryStick, tilsammen blir det algså 6 formater.

Selve leseren er den klart mest elegante vi har sett, i lekker to-tone sølvfinish, underdelen går mer i blåtoner, med avrundete ender i retrostil og svakt buet front. Dette er noe helt annet enn de klumpete dælkene kortlesere bruker å være.

Målene er 105x55x15 millimeter, vekten er 64 gram uten kort og kabel.

Uten dikkedarier

Installasjon er unødvendig hvis du kjører Windows XP eller Max OS X 10.1.2 - da er det bare å koble kortleseren til nærmeste USB-port. Den støtter USB 1.x med overføringshastighet på maks 12 Mbit/sekund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer