Elegant og fleksibel skanner

Hvem har bestemt at en skanner skal ha være en mer eller mindre flat boks på pulten? Hp sin nye Scanjet bryter tvert med denne oppfatningen.

Elegant og fleksibel skanner
Publisert
Sist oppdatert

En bordskanner er vanligvis en liten kasse med lokk som du legger det som skal skannes inn i. Så lukker du lokket og håper at det ikke forskyver seg...

HP har laget en helt annerledes løsning, om i tillegg er svært elegant - du får den som skanneren Scanjet 4600 eller som den komplette løsningen Scanjet 4670.

Som en ramme

Selve skanneren ser ut som en moderne bilderamme i sølvfarget plast, som har glass i A4-størrelse. Den er svært tynn, under en centimeter, men inneholder likevel de samme bevegelige delene mellom glassflatene, som vi kjenner fra tradisjonelle bordskannere.

Fordelen med glassplaten er at du ikke behøver å plassere det som skal skannes noe sted. Du bare legger hele skanneren oppå det som skal skannes, og trykker på knappen.Dermed kan du også skanne alle slags gjenstander som du kan plassere skanneren over. Det kan til og med være et bilde som henger på veggen, siden ledningen er ganske lang...

Det følger også med programvare som gjør det mulig å sette sammen skanninger som må gjøres stykkevis og delt. Det kan f.eks. være en avis, et kart eller en stor bok. Programmet er intelligent og interaktivt og gjør jobben med å sette sammen delene praktisk talt automatisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer