Elegant PC for stuebruk?

Alternative PC-design strømmer på. Asus tilbyr nå Pundit - en PC-løsning som er svært diskret og passer inn i selv strenge interiører. Vi har inspisert hva som skjuler seg av muligheter under den elegante overflaten.

Elegant PC for stuebruk?
Publisert
Sist oppdatert

For noen er utseendet på PCen viktig. Det kan imidlertid innebære svært forskjellige synspunkter. Noen vil gjerne vise fram at de har en velutstyrt PC, med mange disker, brennere osv i et fancy kabinett med gjennomsiktige sidevegger, som viser lysende vifter og lysarrangementer - eller hva med et tynt "akvarium" med plastfisker som sidevegg?

Andre vil helst at PCen skal være så liten at den ikke skal synes i det hele tatt, og det som synes skal ikke signalisere at det er en PC i det hele tatt. Det er for disse Asus Pundit henvender seg.

Barebone

Pundit er ikke en PC, og heller ikke et kabinett, men en nesten komplett PC-løsning. Du setter i prosessor, minne og harddisk - resten er inkludert. Dette kalles en "Barebone", og selges til både selvbyggere og til systemleverandører, som gjerne bruker den som en snarvei til en ferdig PC-løsning.

Kabinettet er i sølvgrå utførelse, med front i plast og hoveddeksel i metall. Det er luker foran CD-ROM-enheten og inn/utgangene i front, når disse er lukket ser boksen helt nøytral ut.

Chassiset er selvsagt i metall, og inneholder et hovedkort spesielt utviklet for denne maskinen. Det er basert på et SIS 651/962 brikkesett med en mengde integrerte funksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer