Elegant RealAudio med IMIX 1.2

RealAudio er det ledende lydformatet på webben, men IMIX er sharewareprogrammet som lar web-amatører enkelt arbeide med flere spor, miksing og lydeffekter, og lagre det ferdige resultatet direkte som RealAudio-filer.

Elegant RealAudio med IMIX 1.2
Publisert

IMIX 1.2 er et program som gir deg enkle redskaper for å mikse sammen lyder og musikk, og som lar deg produsere lydklipp som er spesialtilpasset bruk på webben.

Sjelden har vi kommet over et program som er så enkelt å ta i bruk, allerede ved åpningen av programmet, hvor det spilles av en velkomsthilsen samtidig som du ser råfilene for denne hilsenen, vil du skjønne hvordan programmet fungerer.

Fantastisk enkelt å bruke

IMIX er minimalistisk, men har tilstrekkelig med funksjoner for å lage spennende lydspor. Du slipper dermed å forholde deg til et utall av funksjoner som ofte er mest interessante for profesjonelle og dyktige amatører.

Arbeidsvinduet i programmet er organisert som et lagdelt tidslinje. Langs denne tidslinja kan du enkelt plassere lydspor. Lydspor kan organiseres parallelt eller i sekvenser, og de kan enkelt flyttes rundt med musen din.

Det er ikke mange effekter i programmet, men de du får, er svært nyttige for amatører: stereopunkt, volumendringer i lydfilen og avspillingshastighet.

Dette er enkle og banale effekter som er enkle å bruke, alt du behøver å gjøre er å klikke på det stedet i filen hvor du ønsker å gjøre endringer, og bevege musen opp eller ned for å endre volumet eller avspillingshastighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.