Elegant RealAudio med IMIX 1.2

RealAudio er det ledende lydformatet på webben, men IMIX er sharewareprogrammet som lar web-amatører enkelt arbeide med flere spor, miksing og lydeffekter, og lagre det ferdige resultatet direkte som RealAudio-filer.

Elegant RealAudio med IMIX 1.2
Publisert

IMIX 1.2 er et program som gir deg enkle redskaper for å mikse sammen lyder og musikk, og som lar deg produsere lydklipp som er spesialtilpasset bruk på webben.

Sjelden har vi kommet over et program som er så enkelt å ta i bruk, allerede ved åpningen av programmet, hvor det spilles av en velkomsthilsen samtidig som du ser råfilene for denne hilsenen, vil du skjønne hvordan programmet fungerer.

Fantastisk enkelt å bruke

IMIX er minimalistisk, men har tilstrekkelig med funksjoner for å lage spennende lydspor. Du slipper dermed å forholde deg til et utall av funksjoner som ofte er mest interessante for profesjonelle og dyktige amatører.

Arbeidsvinduet i programmet er organisert som et lagdelt tidslinje. Langs denne tidslinja kan du enkelt plassere lydspor. Lydspor kan organiseres parallelt eller i sekvenser, og de kan enkelt flyttes rundt med musen din.

Det er ikke mange effekter i programmet, men de du får, er svært nyttige for amatører: stereopunkt, volumendringer i lydfilen og avspillingshastighet.

Dette er enkle og banale effekter som er enkle å bruke, alt du behøver å gjøre er å klikke på det stedet i filen hvor du ønsker å gjøre endringer, og bevege musen opp eller ned for å endre volumet eller avspillingshastighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer