Elendig bildeprogram fra Binuscan

Binuscan blir normalt forbundet med høy kvalitet, men programmet Watch and Smile er intet mindre enn en katastrofe av et bildeprogram. Sammenlignet med andre billige bildeprogrammer, faller det fullstendig igjennom.

Publisert

Watch and Smile er et program for å redigere bilder, og for å skrive dem ut eller vise dem i et lysbildeshow på PCen.

Elendig grensesnitt

Binuscan ønsker å gjøre bildredigeringen enklere for deg, og har derfor fjernet alle Windows-elementer. I stedet blir du presentert for et grensesnitt som ligner til forveksling på en TV. En TV har som kjent ingen hjelpetekster eller menyer, men i følge reklamen blir grensesnittet nå så enkelt at en femåring vil klare seg uten brukerhåndbok (sjekk Watch and smile på nettet).

Vi har tatt påstanden på alvor, og forsøkt å bruke programmet etter fattig evne. Etter å ha trykket på det meste, lengter vi tilbake til menyer og små gule lapper som dukker opp over knappene. Grensesnittet i Watch and Smile er rett og slett helt håpløst. Du må tenke deg til hva utviklerne har planlagt med krusedullene sine, og det gjør programmet uhyre tungvint å bruke. Det blir ikke enklere av at krusedullene (knappene) er nedtonet og har lite kontrast.

Generelt er det en god idé å prøve ut nye former for grensesnitt. Microsoft er absolutt ingen ledestjerne i så henseende. Men her bør Binuscan skjele til Metacreations, som også eksperimenterer med nye grensesnitt i programmer som PhotoSoap og Kai´s Powertools. Metacreations er heller ikke mål, men de er kommet betydelig nærmere brukbare alternativer enn Binuscan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer