Elite Force II

Kombinasjonen av action og Star Trek har fungert før, men klarer en ny utvikler å gjenta suksessen med det første Elite Force-spillet? Vi tror det.

Publisert
Sist oppdatert

Star Trek-spillene har vært mange, og de aller fleste av dem har skuffet stort. For noen år siden kom imidlertid Elite Force, som handlet om et spesialtrent team om tok seg av de ekstra farlige oppdragene om bord på skipet Voyager. Dette spillet, utviklet av Raven Software, overrasket med sin solide spillbarhet. Nå er oppfølgeren her, denne gangen utviklet av de erfarne designerne i Ritual Entertainment.

I det nye spillet møter vi igjen medlemmer av Hazard Team, ledet av Alex Munro. Det hele starter inne i en Borg-kube, der Voyager-skipet er fanget. Du styrer Alex, og får hjelp av trofaste medlemmer av Hazard Team-styrken. Etter noen hektiske brett som samtlige foregår inne i Borg-skipet, og også fungerer som en slags opplæring, frigjøres Voyager.

Skipet ønskes velkommen hjem av hele Starfleet, og Voyager-besetningen tar seg en velfortjent ferie etter mange år i Delta-kvadranten. Men dessverre blir Hazard Team lagt ned og medlemmene overført til andre, mindre interessante oppdrag…

Det er klart at det er blitt lagt mye vekt på historien i Elite Force II, og følelsen av å være en del av en Star Trek-episode er ivaretatt. Filmklippene mellom brettene er godt laget, og stemmene leveres av blant andre selveste Patrick Stewart som kaptein Picard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer