Elitegroup G610

Multicom leverte en bærbar som er satt opp som en komplett Media Center-PC. Med den raskeste prosessoren i tillegg var vi spente på denne.

Publisert
Sist oppdatert

Fulle spesifikasjoner:

Intel Core Duo T2300 15.4" WXGA / 1280x800 / Glare 1024MB (1 stk / 1 stk ledig) 80GB 5400RPM 8X DVD+-RW Radeon X1400 128MB Intel PRO Wireless 3945ABG 1000 Mbps 4 Expresscard MS / MS Pro / SD / MMC S-video + VGA Windows XP MediaCenter 2005 Norsk OEM 363.0(W) x 281.0(D) x 27.0(H)mm/30.0 mm Vekt: 3 kg

Pris 9 995,- kronerLeverandør: Multicom

Også denne bærbare kom i blank svart utførelse, men designet var svært annerledes en HP. Elitegroup kommer med matte avrundete sider, mens fronten er rett.

Batteriet stikker litt ut fra baksiden av maskinen, men det er likevel plass til noen kontakter på baksiden. Vi finner TV-antennekontakt på den ene siden og 2 USB-porter på den andre siden. Tilkoblingene forøvrig sitter på sidene, det er ingen ting kontakter i front.

Maskinen var satt opp med et svært høyt lydnivå på bipp'e-lydene ved oppstart og alarmer. Da batteriet var i ferd med å gå ut under testen ble vi nesten skremt. Her var det alarmnivå i klasse med de mest påtrengende røykvarslere...

Tastaturet har vi et par anmerkinger til, det er plasseringen av Fn-tasten i nederste venstre hjørne. Der finner vi vanligvis Ctrl-tasten, noe vi absolutt foretrekker. Enter-tasten var også for liten, den dekker bare en rad i høyden, vi foretrekker 2. Ellers har er tastaturet utmerket å skrive på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer