Elkjop.no 2004-09

Når Elkjøp har bestemt seg for å skreddersy en PC til DinSides PC-oversikt, spares det ikke på kruttet.

Publisert

Elkjøp satser stort på netthandel, og bidrar denne gangen med en riktig kraftig PC i vår oversikt. Gledelig å se at elektrogiganten også har tenkt eksteriør da de "skapte" denne modellen. Kabinettet har dessuten en smart luke i fronten, som skjuler USB-porter, Firewire-port, mic/lyd ut og leser for de fleste typer minnekort.

NB! Denne PCen selges kun via Elkjøps nettbutikk!!

På innsiden sitter et MSI K8T800 hovedkort og oversiktens raskeste prosessor, en AMD Athlon 64 3200+. Dessuten har PCen dobbelt så mye arbeidsminne som de andre, hele 1 GB. Imponerende! Også når det gjelder lagring er de denne gangen i en særklasse sterkest; 250 GB stillegående serialATA-harddisk fra Samsung og dual-brenner med hele 16x topphastighet på DVD+R. Ypperlig for blant den stadig større gruppen som ønsker å bruke PCen til å redigere videoer og lage egne plater. PCen er for øvrig utstyrt med en standard diskettstasjon for å sikre bakoverkompatibiliteten.

PCen leveres med integrert 10/100 Mbit nettverkskort, samt modem. Dermed slipper du å investere i sistnevnte dersom du ikke har tilgang til bredbånd ennå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.