Eltax DVD Receiver DR-109

Eltax DVD Receiver DR-109 er både DVD-spiller, surroundforsterker og RDS-radio. Med en prislapp på rundt 1.500 kroner måtte den selvfølgelig sjekkes ut. Grisebillig eller bare rusk og rask?

Publisert
Sist oppdatert

Det er Komplett.no som selger den billige alt-i-ett-løsningen, som kommer fra den danske produsenten Eltax, som kanskje er mest kjent for sine rimelige og gode høyttalere.

DVD Receiver DR-109 er en pen spiller med finish i sølv og speil. Tall og bokstaver i LCDen er blå, det samme er lyset som omkranser volumkontrollen. Dette gir en stilig effekt, men lyset er imidlertid meget skarpt, noe som kan være sjenerende dersom du plasserer spilleren for nært TV-skjermen.

Forsterkerdelen yter 5 x 50 watt + 1 x 80 watt (til sub). Det skulle holde til de fleste lydformål til stuebruk. Radioen har både AM og FM-støtte med RDS-funksjon, og informasjon fra radiokanalene ruller over displayet. Du kan forhåndsinnstille kanaler, men instruksene i den medfølgende bruksanvisningen om manuell forhåndsinnstilling viste seg å feilaktig. Du blir bedt å om trykke på MEMO-knappen på fjernkontrollen, men det nærmeste du kommer MEMO er MONO, og det er som kjent noe helt annet.

Etter mye prøving og feiling fant vi til slutt ut at MEMO-knappen skjulte seg bak bakoverspoleknappen, og da gikk resten som en lek.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer