eMagic USB 2.0 Audio/Video Box

Det finnes mange små bokser som konverterer video fra analoge kilder. Dagens test er av en rimelig løsning fra eMagic, som overrasket positivt når det gjelder kvalitet. Verre var det med støtte av nye DVD-brennere.

eMagic USB 2.0 Audio/Video Box
Publisert
Sist oppdatert

Det er stor forskjell på innpakningen av de forskjellige videoløsningene som tilbys. Det typiske er at de amerikanske har bilder av smilende mennesker i strålende lykkelige situasjoner, som fulle av begeistring holder på med redigering av uforglemmelige øyeblikk. Teksten strømmer over av lovprisning av innholdet, hvor enkelt og fantastisk det er å kunne bruke produktet, til egen og omgivelsenes felles store lykke. Hvis det i tillegg er mulig å slenge på et spenstig produktnavn så er det fullkomment. Esken er dessuten diger, slik at man skal få følelsen av å ha fått svært mye for pengene.

De rimelige løsningene fra Taiwan/Kina har gjerne et noe mer nøkternt preg. Produktet heter som regel hva den gjør pluss en miks av tall og bokstaver som bare en selvoppnevnt lageringeniør kan fryde seg over. Resten av innpakningen er gjerne forsynt med en omfattende oversikt over alle mulige spesifikasjoner og finesser.

Dagens videoløsning heter altså eMagic USB 2.0 Audio/Video Capture Box PV326CH. Boksen kommer i en liten eske, som også inneholder en USB-kabel, programvare og brukermanual.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer