eMagic USB 2.0 MPEG4 Audio/Video Box

Det strømmer på med bokser som konverterer video fra analoge kilder, nå har eMagic kommet med en ny og mer avansert boks, og løsningen støtter flere formater.

Publisert
Sist oppdatert

Videoboksene fra eMagic er enkle og uten en overdådig innpakning full av "forbrukervennlige" dikkedarier fra en overambisiøs markedsavdeling. Den nye utgaven PV-358C er nå i aluminium, med endestykker av plast i samme farge. Et praktisk og designmessig framskitt, synes vi. Størrelsen er stadig kompakt, litt større enn en kortstokk.

Den forrige utgaven PV-326CH hadde mulighet for ekstern strømforsyning, som alternativ til det USB-porten leverer. Dette finner vi ikke på denne boksen, og dette er listet som en feature på esken.

På inngangssiden finner vi nå tre phonokontakter og en S-video kontakt, den forrige utgaven hadde stereo minijack til lydinngangen. Vi foretrekker phonokontakter, de varer "evig" imotsetning til minijack som lettere blir slappe og gir dårlig kontakt. Nok et framskritt.

Installasjon og programvare

Det er en helt annen programvare som følger med denne boksen. Det som er felles er at det leveres et enkelt og svært teknisk preget program som bare grabber video i ønsket format, helt uten muligheter for redigering eller annet etterarbeide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.