En App Store der alt er gratis

Det er når nettinnholdet legges til at Plex begynner å bli genialt.

Det er nå over 40 "apps" du kan legge til, inkludert Daily Show med Jon Stewart.
Det er nå over 40 "apps" du kan legge til, inkludert Daily Show med Jon Stewart. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nettinnholdet som etter vår mening er rosinen i pølsa, og dette er løst svært elegant. Skaperne av Plex har laget en "app store" der du laster ned moduler for å vise nettinnhold fra eksterne leverandører, for eksempel YouTube, MTV Music Videos, Apple Movie Trailers (mye bra HD-innhold), current.tv, Joost, Revision3 (inkl Diggnation) og flere til.

Ikke bare er det videoseksjonen som har utvidelser - for eksempel er bildeviseren utvidet med en håndfull fotoblogger, deriblant Boston Globes fantastiske BigPicture, som vi også nevnte i artikkelen om Obamas innsettelse.

Plex har også støtte for TV-serie-supertjenesten Hulu, som foreløpig kun er tilgjengelig for amerikanske brukere, men som det går an å trikse seg tilgang til. Les mer om dette her:

Hulu - gratis nett-tv

...og mer til

Det er også langt mer under panseret, som scrobbling til last.fm når du hører musikk, værvarsling, ulike visningsmodi (inkludert cover flow), favoritt-merking, støtte for temaer og en svært fyldig innstillingsmeny for en rekke aspekter ved løsningen.

Under har vi samlet en god håndfull skjermbilder for å gi deg et litt bedre inntrykk av hvordan Plex fungerer i praksis. Du finner også kommentarer under hvert skjermbilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer