Fullverdig Photoshop til iPad i 2019

En av de mest etterlengtede appene kommer til iPad neste år

Endelig ordentlig Photoshop-redigering på iPad.

ORDENTLIG PHOTOSHOP PÅ IPAD: Til neste år får iPad-brukere endelig fullverdig Photoshop med muligheten for å redigere bilder i lag. Foto: Adobe
ORDENTLIG PHOTOSHOP PÅ IPAD: Til neste år får iPad-brukere endelig fullverdig Photoshop med muligheten for å redigere bilder i lag. Foto: Adobe Vis mer
Publisert

Til neste år kommer en av de mest etterlengtede appene til iPad:

Adobe Photoshop CC slippes i full versjon til Apples nettbrett, altså den samme du bruker på datamaskinen, ikke bare en nedstrippet mobilvariant med begrenset funksjonalitet, som har vært det eneste alternativet til nå.

Samme redigeringsmuligheter

Selv om det er snakk om «ordentlig» Photoshop, har Adobe gjort tilpasninger i brukergrensesnittet slik at appen fungerer optimalt på berøringsskjerm. Menyer forsvinner og dukker opp igjen avhengig om de er i bruk eller ikke, for å holde grensesnittet så ryddig som mulig.

Ved lansering kommer kun et utvalg av de mest populære verktøyene fra desktop-utgaven til å være tilgjengelig, men flere vil legges til etter hvert, skriver Macworld Sverige.

Ifølge The Verge, som har fått prøvekjøre appen, vil heller ikke hurtigtaster eller berøringskontroller være på plass fra dag én, men dette skal også komme.

Adobe har riktignok laget spesiell berøringsfunksjonalitet, for eksempel knapper for å bytte mellom to verktøy avhengig av hvilket du har valgt. Velger du tegneverktøyet, får du en knapp for viskelær-verktøyet og så videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer