Test av trådløs ruter: Linksys WRT32X

En Killer for gamere

Den trådløse ruteren som er laget for å prioritere gamere først i trådløs-køen.

BACK IN BLACK: Den er ikke helt anonym, men langt mer unnselig enn den blå <a target=_top href=https://www.dinside.no/data/linksys-wrt1900acs/60971087>WRT1900ACS</a> som vi testet i fjor.
BACK IN BLACK: Den er ikke helt anonym, men langt mer unnselig enn den blå <a target=_top href=https://www.dinside.no/data/linksys-wrt1900acs/60971087>WRT1900ACS</a> som vi testet i fjor. Vis mer
Publisert

Kjære leser: ​I denne artikkelen går vi grundig gjennom tekniske aspekter ved ruteren vi har testet. Dersom du er ute etter en enkel oppsummering, så gå rett til konklusjonen i bunnen av artikkelen.

Gaming er i vinden om dagen. E-sport anerkjennes av stadig flere som en idrett, og produsentene av datautstyr gnir seg i hendene: Gaming-veksten gir klingende mynt i kassa.

Og når det spilles over nett, nytter det ikke med nettverkskort, trådløse rutere og bredbåndsoppkoblinger som ikke reagerer lynkjapt på kommandoene. Noen millisekunder forsinkelse kan være forskjellen på en hit og en miss.

Tar gaming på alvor

Linksys er blant produsentene av nettverksutstyr som virkelig tar gaming på alvor. Deres nye gaming-ruter WRT32X, er ifølge dem selv den første ruteren som er er konstruert med gaming-fokus fra innerst til ytterst. Den er nemlig utviklet sammen med Rivet Networks, selskapet som blant annet står bak de trådløse Killer-nettverkskortene som sitter i en rekke avanserte gaming-PC-er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer