TEST: Lenovo Smart Clock Essential

En litt smartere vekkerklokke

Enkel smarthøyttaler til nattbordet.

SMART VEKKEKLOKKEN: Lenovo Smart Clock Essential er en smarthøyttaler kombinert med vekkerklokke. Video: Kirsti Østvang. Klipp: Tobias Fjeldvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har for lengst bytta ut den tradisjonelle vekkerklokka med smartmobilen. Og det funker jo fint det, men det er ikke til å stikke under stol at den gode gamle vekkerklokka har sine fordeler.

For eksempel kan du se hvor mye klokka er uten å måtte dra frem telefonen og risikere at du ender opp med å scrolle halve natta.

Men vi er i 2021 og da vil man jo ha noe mer enn bare en vanlig vekkerklokke.

Smart vekkerklokke

De siste månedene har vi hatt Lenovo Smart Clock Essential stående på nattbordet.

Som navnet antyder er det en smart klokke, vekkerklokke sådan. Det er en liten, enkel smarthøyttaler med LED-skjerm som har støtte for Googles talestyringsassistent.

Forutenom klokkeslett får du opp både ukedag og været (temperatur og et lite ikon som viser om det er sol, overskyet, regner osv.). Har du satt en alarm, vil det også vises.

På toppen av klokka finnes det knapper for å stille inn alarm og justere volum, og på baksiden finnes det et nattlys.

Du skrur av og på nattlyset ved å holde inne volum ned. Synes du det lyser for sterkt, kan du justere lysstyrken fra en skala på 0-100 - men det kan bare gjøres via talestyring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer