HP Sprocket

En skriver for lomma

Det er den minste skriveren vi har sett noen gang, men hva skal den egentlig brukes til? Vi har tatt en titt på Sprocket fra HP.

MINISKRIVER: HP Sprocket er den minste skriveren vi har sett. Den kan brukes til å skrive ut fotoklistremerker. Foto: Bjørn Eirik Loftås
MINISKRIVER: HP Sprocket er den minste skriveren vi har sett. Den kan brukes til å skrive ut fotoklistremerker. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan trygt si at innovasjonstakten hos produsenter av fotoskrivere ikke har samme tempo som den en gang hadde. De senere årene har det meste dreid seg om å tilpasse produktene til en ny hverdag der mobilene i stor grad har overtatt for både fotoapparatet og PC-en.

Får plass i lomma

Og det er nettopp mobilbrukerne HP har ønsket å nå med sin nye mini-skriver Sprocket. Og det er virkelig en miniskriver - den måler bare 2,3 x 7,5 x 11,6 cm og veier beskjedne 170 gram - Bare litt større enn en kortstokk, altså.

På grunn av den lille størrelsen blir også fotoutskriftene små, rundt 5 x 7 cm for å være nøyaktig. Det begrenser naturligvis bruksområdene, dette er ikke bilder du setter bak glass og ramme. Istedenfor har produsenten utstyrt de små fotoarkene med lim på baksiden, slik at bildene kan klistres på alt fra skolebøker og datamaskiner til postkort.

Skriveren kommer med en mobil-app (iOS og Android) som lar deg fikse på bildene og legge på diverse effekter, før de sendes til skriveren trådløst via Bluetooth. Selve skriveren går på batteri. Det er oppladbart, og lades via en USB-kabel som du for eksempel putter i PC-en eller andre steder med USB-uttak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer