En slurk data på lomma?

Fasongen minner om en lommelerke av den minste sorten, men under korken er det en USB-plugg. Vi har testet 4 GB mikroharddisk fra MicroStorage

En slurk data på lomma?
Publisert
Sist oppdatert

Portabel lagring dukker opp i stadig flere fasonger. Vi har fått minneplugger/pinner i et utall fasonger og kapasiteter, til og med innebygd i et armbåndsur!.

Det finnes mange varianter av rimelige 2,5-toms disker og det har dukket opp 1,8 toms harddisker med kapasitet på opptil 60GB som kan drives av USB-tilkoblingen alene.

Nå dukker det opp flere små lagringsenheter, Microstorage er klare med en liten diskbasert enhet som finnes med kapasitet på 2 GB eller 4 GB.

Liten og rimelig

Microstorage Mobile Drive veier bare 40 gram, og måler 49x67 millimeter. Den har en USB-kontakt på toppen, og kan enten plugges direkte inn i PCen eller du kan bruke overgangsledningen som følger med.

Grensesnittet er USB 2.0 og det er selvsagt ikke behov for strømforsyning.

Disken krever ingen installasjon av driver på nyere operativsystemer, men sitter du med Windows 98 så finnes det en driver på en miniCD som også ligger i pakken.

Kapasitet og ytelse

MicroStorage sier at du får plass til 600 MP3 filer, over 350 bilder og 30 minutter med mpeg4 video - samtidig - på 2 GB utgaven, men dette vil selvsagt avhenge av lengde og størrelse på originalfilene og kompresjonsgraden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.