TEST: Sonos Move

En tungvekter av en trådløs høyttaler

Endelig en Sonos-høyttaler du kan bruke overalt.

GOD, STOR OG DYR: Sonos Move er en svært bra trådløs høyttaler, men både størrelsen og prisen kan avskrekke noen. Foto: Kirsti Østvang
GOD, STOR OG DYR: Sonos Move er en svært bra trådløs høyttaler, men både størrelsen og prisen kan avskrekke noen. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sonos har lenge tronet på topp hva gjelder multiromsystemer, men det kjedelige med selskapets høyttalere er at du har vært låst til å bruke dem i nærheten av en stikkontakt. Trådløs avspilling via mobilen, ja visst, men ikke helt uten kabler.

Tidligere i høst lanserte imidlertid Sonos endelig sin første ordentlige trådløse høyttaler. Etterlengtet blant Sonos-fansen som har ønsket seg en høyttaler de kan ta med overalt.

Etter å ha testet Sonos Move hjemme i en måned, konstaterer vi at den et kjærkomment tillegg i Sonos-familien. Samtidig er den ikke for alle. Les videre for å finne ut hvorfor!

Navnet kan lure deg

Når man hører «bærbar høyttaler», tenker i hvert fall vi på noe som er relativt lite og lett å frakte med seg. Til å være en bærbar høyttaler er Sonos Move overraskende stor. Vesentlig større enn den minste høyttaleren i Sonos-familien, Sonos One.

Litt snodig, særlig siden navnet jo tilsier at dette er en flyttbar sak. Joda, men neida.

Den rager 24 centimeter over bordet og veier 3 kilo.

Selv om den har et innebygd håndtak som gjør den enkel å bære med seg, er den ikke så hendig. Det blir mer til at vi flytter rundt på den i huset og hagen enn at vi ønsker å bære den med oss på stranda og i parken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer