En Vid(eo)underlig helg!

Finn ut hva OL og South Park har til felles.

Hvorfor ikke bruke en kveld på å se Steven Colberts krumspring? Foto: Olav Eggesvik/DinSide
Hvorfor ikke bruke en kveld på å se Steven Colberts krumspring? Foto: Olav Eggesvik/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er helg, nærmere bestemt lørdag - og jeg trenger selvsagt ikke skrive at det er tid for Helgemoro her på DinSide. Eh. Hver lørdag presenterer vi i DinSide Data noe av det morsomste vi kom over på nettet i uken som gikk.

Lurer du på hva OL og South Park har til felles? Du kan se begge på nett - gratis og lovlig.Denne uken skal vi se nærmere på nettsider som gir deg lovlig videounderholdning.

OL i videoformat

Ja, så var det tid for OL igjen. Nytt av året er ikke at de har laget en egen gren for videokomprimering, men at man satser hardt på ungdommen ved å legge ut noen av grenene på nettet. Magasinet Wired har laget en liste over hvor du kan se OL.

Se også vår søsterside digi.nos artikkel om Netcoms OL-satsing.

South Park

Dersom du liker denne noe upolitisk korrekte serien, har du en lang helg i møte. Visste du at produsentene har lagt ut ALLE episodene gratis på nett?

På Southparkstudios.com finner du en rekke klipp, annen snacks og selvfølgelig hele episoder. Dersom du ikke har sett alle fra før, finner du mange timer med underholdning her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer