Encarta Interactive World Atlas

Encarta Interactive World Atlas er alle trykkeriers skrekk. For dette er det ikke mulig å konkurrere med hvis virkemiddelet er papir. Vi har sett på 2001-utgaven.

Encarta Interactive World Atlas
Publisert

Encarta Interactive World Atlas 2001 leveres på 2 CD-ROM-plater, og selv om dette høres imponerende ut med tanke på alt innholdet, er det ikke spesielt praktisk. Når du bruker de ulike delene av pakken, må du til stadighet skifte plate akkompagnert av ulike feilmeldinger fra Windows.

I 2001-utgaven er det heldigvis kommet en anledning til å kopiere hele sulamitten inn på harddisk slik at du slipper å bruke CD-ROM i det hele tatt. På den annen side vil det stjele 857 MB (!) diskplass, og det er heller ikke noen god løsning for alle.

Kjøp heller DVD-utgaven. Det er den beste løsningen.

Utrolig omfattende

Når det gjelder innholdet, er pakken derimot ganske enkelt enestående. Den består blant annet av mer enn 7.000 artikler, 7.000 bilder, videoer og lydfiler, 10.500 Internett-lenker, 21 kartvarianter, 1,8 mill. stedsnavn, virtuelle flyturer over hele verden og 350 statistiske tabeller.

Interaktivitet De Luxe

Noe av det mest imponerende er all interaktiviteten. Et papiratlas er selvsagt praktisk på den måten at det er lett å bla i, og lett å hente ned fra bokhyllen (ingen booting og oppstart av Windows 2010).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer