Encarta World English Dictionary

På én CD-plate finner du ordbøker for engelsk, tysk og fransk som ville kostet bortimot 1000 kroner i bokformat.

Encarta World English Dictionary
Publisert

Pakken består av fem verk samlet på én CD-plate: Den engelske ordboka inneholder 100.000 oppslagsord, synonymordboka The Original Roget's Thesaurus of English Words and Phrases har 250.000 ord og setninger, mens du i Encarta Book of Quotations finner 18.000 korte og lengre sitater. I tillegg får du Harrap's gode ordbøker for engelsk-fransk-engelsk og engelsk-tysk-engelsk, som har ca. 55.000 oppslagsord for hvert språk.

Sammen med dette får du lydfiler for å gi deg hjelp med uttale, og en mengde bilder som illustrasjoner.

Gode funksjoner

Du finner et begrenset sett med funksjoner i Encarta World English Dictionary. Søkefeltet og den alfabetiske listen med oppslagord er sentrum for all aktivitet. Søk kan finjusteres, og du kan for eksempel velge å bare søke i ordboka, i sitatboka eller blant bildene som følger med.

Encarta World English Dictionary har bygget inn funksjoner for integrasjon med andre programmer, og det ligger et eget ikon på oppgavelinja som setter ordboken i gang med å slå opp ord du har markert i for eksempel tekstbehandleren eller en nettleser. Du kan også hente ut stoff fra ordbøkene, hvor både tekst og formatering kopieres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer