Høstens nyheter fra Philips Hue

Enda bedre «Ambilight for alle»

Ny lysstripe til TV-en som kan vise flere farger samtidig.

HUE: Phillips’ HUE-teknologi kan nå brukes på alle skjermer med HDMI-inngang. Video: Martin K. Størbu. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På utvalgte Philips-TV-er finnes en løsning som heter Ambilight, som lyser opp veggen bak TV-en, noe som kan øke titte-opplevelsen ved at lyset i rommet og rundt skjermen speiler det du ser på.

Men hva om du ikke har en TV fra Philips, men likevel vil ha Ambilight-funksjonalitet? Da kan du skaffe deg Philips Hue HDMI Sync Box i stedet. Dette er en liten svart boks med fem HDMI-kontakter som kan levere en Ambilight-liknende opplevelse til TV eller PC-skjermen din.

Nå har Philips lansert et nytt tilbehør til denne boksen, Philips Hue Play Gradient Lightstrip, som er en lysstripe som kan festes på baksiden av TV-en og lyse og blinke etter innholdet du ser på.

Mens den vanlige lysstripen i Hue-serien kan vise milloner av farger, kan den bare vise én av gangen. Nye Gradient Lightstrip kan imidlertid vise opptil sju forskjellige farger samtidig, derav gradient-betegnelsen.

For å kunne bruke lysstripen, må du ha en Hue Bridge til underkant av 500 kroner og en Hue Play HDMI Sync Box, som koster cirka 2400 kroner.

Philips Hue Play gradient lightstrip kommer i tre forskjellige lengder avhengig av størrelsen på TV-en din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer