Enda bedre Superbike

Det er ikke lenge siden vi koste oss med det meget vellagede motorsykkelspillet Superbike 2000. Det er ikke en gang gått et år siden sist, men en ny versjon av spillet er allerede klar, og vi ønsker Superbike 2001 velkommen.

Publisert

Superbike er motorsykkelfolkets svar på Formel 1 – her er altså fokuset på fart, fart og mer fart. Det er ikke noe motocross vi snakker om her, du får ikke poeng for spektakulære hopp og andre stunts. I stedet setter du på et monster av en strømlinjeformet motorsykkel og suser av gårde på en av de 13 banene du kan velge mellom.

Spillet er ment å være en realistisk representasjon av en ekte sport. Det betyr at du får hele Superbike-pakken: Fullstendig lisens med alle de godkjente banene rundt om i verden, ekte førere og ekte motorsykler som kan justeres og tilpasses. Alt er svært detaljert, fra reklameplakater på banene til håndteringen av motorsykler i regntungt vær.

Du har fire spillmoduser å velge mellom: Quick Start (du kjører ett komplett løp), Training (bli kjent med banene), Single Round (ett fullt løpopplegg med kvalifikasjon osv) og til slutt Championship, som er en hel Superbike-sesong.

Realisme

Som nevnt satser utviklerne av Superbike 2001 på en ekte fremstilling av sporten. Dette innebærer mange muligheter for de som er interessert i å gå i dybden. For eksempel kan du fritt justere forskjellige deler av motorsykkelen, som for eksempel gir, dekk eller styring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer