Enda raskere blekkskrivere fra HP

Blekkskriverne blir bare bedre og raskere, denne gangen er det HP som har tatt enda et steg fram i kvalitet og ytelse. To nye modeller er lansert.

Enda raskere blekkskrivere fra HP
Publisert

Vi blir fremdeles forbauset over hvor god utskriftskvalitet som leveres av blekkskrivere til noen få tusenlapper. Med et godt digitalfoto som utgangspunkt kan resultatet til og med måle seg med det et fotolaboratorium leverer, til en konkurransedyktig pris for mange brukere.

De to modellene HP nå lanserer er basert på den samme grunnleggende teknikken, men er tilpasset litt forskjellige bruksområder.

Deskjet 990Cxi

Dette er en modell som leverer alle typer utskrifter, fra fotografier til tekst, med høy oppløsning og høy hastighet. Oppløsningen kan være opptil 2400 x 1200 pinkter pr tomme og utskriftshastigheten er på opptil utrolige 17 sider i minuttet ved kladdeutskrift av sort tekst. For høykvalitets fotoutskrift i aller beste kvalitet oppgis hastigheten til omkring 2 minutter pr side.

I HP sine nye blekkskrivere er det tatt i bruk en RISC-prosessor som tar seg av mye av prosesseringen som skjer i forbindelse med utskrift. Dette avlaster prosessoren i PCen, og gjør også at overføringen av data skjer raskere.

Papirhåndteringen er nå automatisk, det vil si at hvis du setter i forskjellige typer papir, som fotopapir, vanlig papir eller transparenter, så finner skriveren selv ut av dette og gjør om innstillingene. Du slipper dermed å gå inn i driveroppsettet mellom hver utskrift. Manuell innstilling er fremdeles mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer