Enda smartere tastaturer

Logitech fortsetter å levere tastaturer og mus med ekstra funksjoner. Vi har kikket på et par nye trådløse kombinasjoner

Enda smartere tastaturer
Publisert
Sist oppdatert

Trådløst er praktisk, spesielt hvis du bruker arbeidsplassen også til andre aktiviteter enn å skrive på tastatur og manøvrere med mus.

Dessuten er det aller enklest å trykke på en knapp, når du vil ha ting til å skje. Prinsippet er ikke så enkelt å basere seg på i alle sammenhenger, men når det gjelder PC-bruk har Logitech stadig nye triks i ermet.

Settene vi har testet er det sorte Cordless Desktop Deluxe Optical og det hvite Cordless Desktop Navigator.

Behagelig i bruk

Begge tastaturene har en svært lav profil og taster med en definert, men myk følelse. Dette gjør at de er svært behagelige i bruk, selv over lang tid, siden fingrene ”lander mykt - samtidig som tilbakemeldingen fra tastene er tydelig.

Vinkelen på håndleddet blir heller ikke unaturlig, og du kan sette på en ekstra støtte for håndleddet hvis du ønsker dette.

Musen er den samme i begge pakkene, bare fargen er forskjellig. Dette er standardmusen i Logitechs utvalg, og har bare de grunnleggende funksjonene, som i 2003 også inkluderer hjul. De er også optiske, uten kule som samler opp og fôrer musen med støv, hår og andre lekkerbiskener...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer