Endelig Beatles på Spotify

Tidenes julegave til streamingfrelste Beatles-fans.

SNAKK OM JULEGAVE: Fra og med midnatt kan du nyte Yesterday, Yellow Submarine og de andre Beatles-klassikerne på de mest populære streamingtjenestene. Foto: Skjermdump
SNAKK OM JULEGAVE: Fra og med midnatt kan du nyte Yesterday, Yellow Submarine og de andre Beatles-klassikerne på de mest populære streamingtjenestene. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verdens største rockeband gjennom alle tider, The Beatles, har så langt glimret med sitt fravær på de forskjellige streamingtjenestene for musikk.

Eneste mulighet for å få tak i musikken (hvis vi ser bort fra piratkopiering) har vært digitale kjøp fra Apple iTunes, eller fra fysiske medier som CD og LP.

Tidenes julegave

Nå melder imidlertid NRK at ventetiden for streaminglystne Beatles-fans er over.

Les også: Slik blir Chrome en musikkmaskin

Fra og med ett minutt over midnatt til 24. desember 2015 blir nemlig alle bandets 13 studioalbum, som ble utgitt fra 1963 til 1970, tilgjengelig på streamingtjenester som Spotify, Tidal/Wimp og Apple Music.

Standhaftige

The Beatles er blant de siste store bandene fra forrige årtusen som omsider gjør musikken sin tilgjengelig for streaming. Tidligere har band som The Eagles, Pink Floyd, Metallica, AC/DC og Led Zeppelin også vært tilbakeholdne, men alle har etter hvert gjort platene sine tilgjengelig.

Katalogene er imidlertid fortsatt langt fra komplette, og flere av dagens største artister holder mange av sine mest populære plater borte fra streamingtjenestene. Blant dem finner vi Taylor Swift og Adele.

Les også: Hørte du dem før de ble populære?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer