Logitech Flow

Endelig en spennende muse-nyhet

Har du flere datamaskiner og vil greie deg med én mus og ett tastatur? Da bør du sjekke ut Flow fra Logitech.

EN MUS - TRE MASKINER: Logitech Master 2S er en av de nye musene fra Logitech som støtter Flow-teknikken. Foto: Bjørn Eirik Loftås
EN MUS - TRE MASKINER: Logitech Master 2S er en av de nye musene fra Logitech som støtter Flow-teknikken. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Det er ikke så ofte vi ser innovasjoner på mus- og tastaturfronten som er verdt å videreformidle, men det skjer fra tid til annen. Nylig lanserte Logitech en serie nye mus og tastaturer som støtter en ny teknisk løsning som selskapet har kalt Flow.

Sømløst mellom datamaskiner

Flow gjør det mulig å styre flere PC-er og Mac-er med én og samme mus og tastatur, og det skjer sømløst. Det betyr at du kan ha to eller tre datamaskiner ved siden av hverandre, det kan for eksempel være en Windows-PC og en Mac, og så kan du bevege musepekeren fra skjerm til skjerm.

Har du et Flow-kompatibelt tastatur i tillegg, vil det følge musepekeren, og bli aktivt på den maskinen den befinner seg på.

Ikke nok med det, du kan også kopiere tekst og filer fra den ene maskinen, og lime dem inn på den andre. Dermed slipper du mellomleddene mange av oss benytter oss av, som minnepinner, e-poster til oss selv og skylagring.

Slik er det mulig

Flow fungerer slik: Du installerer først Flow-programvaren på datamaskinene du vil styre - inntil tre stykker støttes. Deretter må det opprettes trådløs kontakt mellom mus og datamaskin - enten via Bluetooth eller det medfølgende USB-adapteret Logitech Unifying Receiver (2,4 GHz). Til slutt må du sørge for at datamaskinene er tilknyttet samme trådløse nett. Det er nødvendig for at overføringen av tekst og filer skal være mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer