Ultimate Ears lanserer Boom 3 og Megaboom 3

Endelig har de fått en knapp på toppen

Og prisingen ser også ut til å være mer aggressiv enn før.

NYE VARIANTER: Både Boom og Megaboom-høyttalerne fra Ultimate Ears kommer nå i nye versjoner. Foto: Logitech
NYE VARIANTER: Både Boom og Megaboom-høyttalerne fra Ultimate Ears kommer nå i nye versjoner. Foto: Logitech Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Logitech-eide Ultimate Ears lanserer nå Bluetooth-høyttalerne Boom 3 og Megaboom 3, som blir vist frem på IFA-messen i Berlin.

Vi har likt tidligere modeller i denne serien godt – sommeren 2014 fikk den første Boom-høyttaleren vårt best-i-test-stempel, og halvåret senere fikk størstemann, Megaboom, full pott på terningen.

Så sent som i sommer hadde svenske Råd & Rön en test av 31 høyttalere, der Boom 2, også den fra Ultimate Ears, gikk av med seieren.

FIRE FARGER: Dette blir de fire fargene til å begynne med, men tidligere modeller har hatt for vane å komme i spesialdesignede versjoner. Foto: Logitech
FIRE FARGER: Dette blir de fire fargene til å begynne med, men tidligere modeller har hatt for vane å komme i spesialdesignede versjoner. Foto: Logitech Vis mer

Ny generasjon

Selv om det strengt tatt bare finnes én Megaboom-modell fra før, har begge nykommerne fått et tretall i produktnavnet.

Blant nyhetene denne gangen er at de begge har fått en knapp på toppen, «Magic button», som kan brukes til å styre musikken uten å måtte dra frem mobilen.

I tillegg skal man i den medfølgende appen kunne definere spillelister som kan settes i gang kun ved å trykke på denne knappen, men her støttes foreløpig kun Apple Music og Deezer.

Dypere bass

Hva gjelder størstemann skal Megaboom 3 by på dypere bass og klarere lyd enn sin forgjenger. Begge høyttalerne har som før et 360-graders design som skal by på den samme lyden uansett hvilken side du hører den fra.

Bluetooth-rekkkevidden er også forbedret, der du skal kunne spille av 45 meter unna ved fri sikt. Hva gjelder batteritid er det foreløpig ikke kjent.

VANNTETTE: Med IP67-sertifisering er de nye høyttalene både støv- og vanntette. Dessuten kan de flyte. Foto: Logitech
VANNTETTE: Med IP67-sertifisering er de nye høyttalene både støv- og vanntette. Dessuten kan de flyte. Foto: Logitech Vis mer

Tåler det meste

Høyttalerne har nå fått IP67-sertifisering som betyr at de både er støv- og vanntette. Dessuten skal begge høyttalerne kunne flyte, slik minstemann, Wonderboom, kan.

Som med øvrige produkter fra Ultimate Ears kan de to nye høyttalerne brukes med selskapets PartyUp-funksjon, der inntil 150 høyttalere kan spille musikk synkronisert.

Nytt er imidlertid at Boom 3 og Megaboom 3 nå kan brukes med Ultimate Ears' trådløse lader, PowerUp (449,-). Ladeporten er også flyttet til siden av høyttaleren, slik at den kan lades mens den står.

Prismessig ser det ut til at Ultimate Ears har lagt seg på en litt mer aggressiv linje denne gangen. Mens den første Megaboom-høyttaleren kostet rundt 3.000 kroner da den ble lansert, er veiledende pris på Megaboom 3 ikke mer enn 1.999 kroner. Boom 3 blir femhundrelappen billigere når produktene kommer for salg i september.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer