- Endelig har jeg gjort det

KOMMENTAR: Jeg har syndet mang en gang, men endelig tok jeg meg tid.

Publisert
Sist oppdatert

Jeg har registrert meg på VELDIG mange nettsteder; sannsynligvis flere enn de fleste, ettersom jeg har en tendens til å prøve ut det meste av det nye som rører seg på nettet. Jeg har konto hos alt fra Flickr, Twitter og Secondbrain til eBay, ungarske stock photo-sider og diverse diskusjonsfora.

Og, som veldig mange andre har jeg selvsagt ikke hjernekapasitet til å bruke forskjellige passord på alle nettstedene. Derfor har det ofte vært 4-5 passord som har blitt brukt litt her og der om hverandre; et par av dem ikke en gang veldig avanserte.

Her om dagen var det noe jeg ikke fikk til å fungere på et forum jeg er medlem på, og etter å ha kontaktet forumets administrator, fikk jeg tilbakemelding om at han hadde testet med min konto, og at det virket knirkefritt hos ham.

Det var da det slo meg: Han hadde gått inn i databasen og funnet frem passordet mitt. Sannsynligvis kunne han puttet det brukernavnet og passordet inn i veldig mange innloggingsskjemaer og latt som om han var meg. Ja, det skulle jammen ikke forundre meg om passordet var det samme som jeg har på PayPal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer