Spotify på Sonos

Endelig kan Sonos-eiere bruke Spotify på ordentlig

Og nå virker det også ...

SPOTIFY DIREKTE: Nå trenger ikke lenger Sonos-eiere gå veien om Sonos egen app for så spille Spotify-musikk. (Foto: Tore Neset)
SPOTIFY DIREKTE: Nå trenger ikke lenger Sonos-eiere gå veien om Sonos egen app for så spille Spotify-musikk. (Foto: Tore Neset) Vis mer
Publisert

I går kveld kokte Sonos-forumet av meldinger fra folk som ikke fikk den nye Spotify-funksjonen i flerroms-musikksystemet til å virke.

Selv opplevde vi merkelige ting som at låter fra hele Spotify-universet ble spilt vilkårlig, hopp og sprett og plutselige opphold.

Sonos-teknikerne hadde åpenbart en jobb å gjøre. Men i dag morges virket det hele fint, i hvert fall hjemme hos oss.

Annonsert i september

Det er over tre måneder siden Sonos annonserte at de ville legge inn Spotify Connect, en funksjon de fleste av konkurrentene deres allerede har.

I går, med versjon 7 av programvaren deres, kom det endelig på plass.

Nå har det vært mulig å spille både Spotify, Tidal, Deezer og en rekke andre musikkstrømmere gjennom Sonos-systemet allerede i flere år.

Det nye er at du nå kan bruke Spotify-appen på mobilen din og strømme musikken fra den rundt i huset via Sonos-høyttalere og utstyr tilknyttet Sonos Connect-enheter.

Det betyr også at familiemedlemmer eller folk som er på besøk kan bruke spillelistene de har satt opp med sine egne Spotify-kontoer på ditt Sonos-anlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer