Endelig kommer Facebook for iPad

Har vært under utvikling i ett år, ifølge kilder hos Facebook.

Det er godt over ett år siden iPad kom på markedet, men Facebook har fortsatt ikke lansert en iPad-klient for verdens mest brukte sosiale nettverk på Internett. Foto: Illustrasjon
Det er godt over ett år siden iPad kom på markedet, men Facebook har fortsatt ikke lansert en iPad-klient for verdens mest brukte sosiale nettverk på Internett. Foto: Illustrasjon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Facebook for iPad? Nei, det finnes faktisk ikke. Fortsatt må du altså enten bruke iPhone-utgaven, eller webutgaven. Det har riktig kommet flere tredjeparts implementasjoner som My Pad, iFace og Friendly, men ingen offisielle fra Facebook selv. Inntil nå.

Ifølge New York Times skal Facebooks utviklerteam ha jobbet med en app for iPad i nesten ett år, og hvis alt går etter planen skal den bli tilgjengelig gratis i App Store i løpet av de neste ukene.

Les også: Slik fjerner du Facebook-spørsmålene

Store forbedringer

Ifølge kilder avisen har vært i kontakt med, skal appen ha flere unike funksjoner spesialsydd for iPad-grensesnittet og berøringsskjerm. Blant annet skal det være svært enkelt å knipse et bilde og laste det opp på direkten.

Også Facebook Chat og Facebook Groups skal være spesialsydd og vesentlig forbedret fra webutgaven.

Flere og flere bruker Facebook på mobil og nettbrett. Ifølge Facebook selv er det nå mer enn 250 millioner mobilbrukere blant de totalt nesten 700 millioner Facebook-medlemmene.

Les også: Er du Facebook-avhengig?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer