Fortnite

Endelig ny sesong

Men hva skjuler seg i Season 3, egentlig?

TILBAKE: Det populære spillet «Fortnite» er endelig tilbake. Vis mer
Publisert

Hendelsene i USA og coronasituasjonen har ført til at Epic Games har utsatt lanseringen av Season 3, offisielt kalt Chapter 2 Season 3, av «Fortnite» flere ganger. Opprinnelig skulle Season 3 Chapter 2 lanseres 30. april og deretter 6. juni, som igjen ble utsatt til 11. juni.

Nå er den offisielle datoen klar: onsdag 17. juni kommer Season 3, og 15. juni er det duket for et «Doomsday»-arrangement, kalt «The Device».

Tør vi tippe på en like spektakulær avslutning som i fjor?

Fortnite kapittel 3

I Season 2, som konkluderes ved lanseringen av den nye sesongen, ble det introdusert en rekke nyheter. En av dem var et kart kalt Apollo, nye steder å utforske, et nytt progresjonssystem, nye utfordringer, våpen og utstyr.

Ja, og selvsagt et nytt «battle pass».

Hva som er nytt i Season 3, er ikke 100 prosent bekreftet, men vi har troen på at det blir fuktig.

Epic Games har ikke avslørt noen detaljer selv, men en lekkasje som faktisk kom fra PlayStation Store, viser «Fortnite»s battle-bus flyvende over et blått landskap med en tropisk øy i horisonten.

At PlayStation Store-lekkasjen er reell, ble mer eller mindre bekreftet av en datautvinning – altså graving i spillets kode – fra Twitter-kontoen FortTory som avslører detaljer om at det er storm i emning.

Deler av spillbrettet blir trolig liggende under vann, og karakterene får svømmeanimasjoner. Bare se her:

For full avsløring må du nok vente til 17. juni, men vi følger selvsagt med på ryktebørsen underveis.

Konsertarena og lekeplass

Det superpopulære spillet har under coronasituasjonen også bevist at det fungerer til mer enn sandkassekriging. I april var det for eksempel over 12 millioner personer som deltok på en konsert med Travis Scott i spillverdenen.

Samme måned lanserte Epic Games også en ny modus, kalt «party royale», uten våpen og bygging – kanskje de to viktigste aspektene med «Fortnite». «Party royale» er satt til et mindre spillkart med steder å utforske, som et utendørs dansegulv og fotballbane, og raske kule kjøretøy.

Så nå skal det bli interessant å se hva Epic Games finner på neste uke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer