Fortnite

Endelig ny sesong

Men hva skjuler seg i Season 3, egentlig?

TILBAKE: Det populære spillet «Fortnite» er endelig tilbake. Vis mer
Publisert

Hendelsene i USA og coronasituasjonen har ført til at Epic Games har utsatt lanseringen av Season 3, offisielt kalt Chapter 2 Season 3, av «Fortnite» flere ganger. Opprinnelig skulle Season 3 Chapter 2 lanseres 30. april og deretter 6. juni, som igjen ble utsatt til 11. juni.

Nå er den offisielle datoen klar: onsdag 17. juni kommer Season 3, og 15. juni er det duket for et «Doomsday»-arrangement, kalt «The Device».

Tør vi tippe på en like spektakulær avslutning som i fjor?

Fortnite kapittel 3

I Season 2, som konkluderes ved lanseringen av den nye sesongen, ble det introdusert en rekke nyheter. En av dem var et kart kalt Apollo, nye steder å utforske, et nytt progresjonssystem, nye utfordringer, våpen og utstyr.

Ja, og selvsagt et nytt «battle pass».

Hva som er nytt i Season 3, er ikke 100 prosent bekreftet, men vi har troen på at det blir fuktig.

Epic Games har ikke avslørt noen detaljer selv, men en lekkasje som faktisk kom fra PlayStation Store, viser «Fortnite»s battle-bus flyvende over et blått landskap med en tropisk øy i horisonten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer