Endelig Playstation på PC

Sony har forsøkt å stoppe den gang på gang, men endelig er Playstation-emulatoren klar. Bleem kan nå lastes ned via Internett.

Tekken 3: bedre på PC enn på Playstation!
Tekken 3: bedre på PC enn på Playstation! Vis mer
Publisert

Om hvorvidt Emulator-programmer egentlig er lovlig har alltid vært et diskusjonstema. I det siste har det vært særlig mye oppmerksomhet rundt to emulatorer, Virtual Game Station for Mac, og Bleem! for PC. Begge programmene etterligner Playstation-konsollen, og dette har vært problematisk for produsenten Sony.

Programmererne bak Bleem! har tidligere sluppet en del demoer for sin emulator, og responsen har vært overveldende god. Programvaren lover blant annet en del kraftige grafiske forbedringer i forhold til Playstation-originalene (forutsatt at du har en Direct3D-kompatibelt grafikkort). Blant annet er oppløsningen høyere og bildekvaliteten bedre. Programmererne lover hyppige oppdateringer som vil øke spillkompatibiliteten, og inkorporere flere muligheter som f.eks. støtte for force feedback eller lyspistol.

Dessverre har ikke Sony vært like begeistret for Bleem!, og to ganger har de gått rettens vei for å stoppe utviklingen. Begge gangene har de tapt, og Bleem! er på banen igjen etter en rekke utsettelser. Nå er fullversjonen tilgjengelig til nedlastning, og koster 29.95 dollar. Ifølge planen vil også programvaren være tilgjengelig til vanlig salg i butikkene, og en Mac-versjon er også på beddingen. For mer informasjon og nedlastning, sjekk sidene til Bleem!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer