Endre rekkefølge på oppstart av programmer?

Publisert
Sist oppdatert

Spørsmål:

Hei,

Jeg har et problem med rekkefølgen programmene startes når jeg logger på XP.Det virker som om en del programmer som krever nettilgang startes før mitt trådløse nett er i gang. Slev med nettverkskabel i får jeg feilmeldinger som forsvinner når jeg kommer online. Er problemet at messenger, mamut teamwork etc startes for tidlig eller bruker bare min Asus laptop bare lang tid på å koble seg på nett?I tillegg har jeg Norton internet services som starter lovlig sent, der for jeg av og til beskjed om at jeg er usikret. Det sier den vel fra om når jeg er online men ikke har startet brannmuren el. Så den starter ENDA senere... Jeg har ikke funnet noe program som kan vise meg rekkefølgen programmene mine startes i, bare hvilke som starter ved pålogging.(Det kan jo skyldes at dette ikke er et rekkefølgeproblem, og at det ikke er noen andre som kan ha opplevd tilsvarende problemer...) Ka du tru, doktor? MvhKnut H

Datadoktoren svarer:

Hei,

Du kan tli en viss grad se hvordan oppstartsrekkefølgen er ved hjelp av et Microsoft-program som heter BOOTvis.exe. Det programmet finnes mange steder, vi fant det her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer