Windows 10 Sun Valley

Endrer de kjente Windows-ikonene

Slik blir Windows 10 i høst.

WINDOWS 10: Her er de nye ikonene med Windows-temaet satt til henholdsvis lyst og mørkt. Midtstilte ikoner er ikke en del av oppdateringen, men er noe undertegnede har aktivert med appen Taskbar X. Foto: Skjermdump

WINDOWS 10: Her er de nye ikonene med Windows-temaet satt til henholdsvis lyst og mørkt. Midtstilte ikoner er ikke en del av oppdateringen, men er noe undertegnede har aktivert med appen Taskbar X.

Foto: Skjermdump

Vis mer
Publisert

Etter en noe lunken mottakelse for Windows 8, gikk Microsoft tilbake til tegnebrettet under utviklingen av Windows 10. De har rettet de største problemene flere hadde med Windows 8, men tieren føles fortsatt ikke helt ferdig med tanke på et unisont brukergrensesnitt gjennom hele operativsystemet.

Oppfriskingen av Windows 10 har blant annet ført til nye Office-ikoner, samt at de fleste Microsoft-appene har fått et nytt uttrykk, og nå ser det ut til at Microsoft tar fatt på Windows Filutforsker, som det egentlig ikke har skjedd stort med de siste årene.

Tester designendringer

I en oppdatering til Windows-testerne denne uka, dukket det nemlig opp nye ikoner i Filutforsker. Ikonene for Bilder, Musikk, Skrivebord, Nedlastinger, Video og Dokumenter har fått en skikkelig overhaling og er av den fargerike sorten.

Windows C:-disken har også fått et nytt ikon og det samme har ikonene i venstremargen, samt papirkurven.

Under kan du se hvordan utseendet i Windows Filutforsker er blitt oppdatert denne uka med «gammel» til høyre og ny til venstre.

Sun Valley

De oppdaterte Windows-ikonene er en del av en større overhaling til brukergrensesnittet som Microsoft jobber med, og som forventes å bli tilgjengelig for Windows 10-brukerne gjennom en oppdatering i høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer