Engelsk Språk 1.0

Kunnskapsforlaget Engelsk språk 1.0 er fire oppslagsverk samlet på én CD-plate: Norsk-Engelsk, Engelsk-Norsk, Oxford Dictionary og engelsk synonymordbok. Samlet blir dette et uunnværlig verktøy.

Publisert

Engelsk språk 1.0 er laget som et tilleggsprogram til andre programmer hvor tekst på engelsk dukker opp, som på Internett eller i en tekstbehandler. Men samtidig fungerer det utmerket også som et eget program.

Engelsk-Norsk og Norsk-Engelsk blå ordbøker omfatter 50.000 ord, Oxford Concise Dictionary 90.000 ord, mens Oxford Thesaurus inneholder 46.000 oppslagsord. Alle verkene er i fullverdige versjoner, og i Oxford Concise Dictionary kan du til og med høre krystallklar uttale av 20.000 engelske ord.

Svært brukervennlig

Engelsk språk 1.0s fire oppslagsverk er samlet på en slik måte at de danner en helhet. Du bruker alltid det samme søkefeltet, og du kan hoppe fra et oppslagsverk til et annet med et museklikk.

Samspillet mellom de fire oppslagsverkene er elegant og effektivt. Finner du for eksempel ikke norsk oversettelse for et ord, kan du ta ordet med deg inn i dictionaryen eller synonymordlista, og sjekke det der. Og i vinduet til høyre, som viser oppslagsverkenes fulle innhold, kan du faktisk klikke på hvilket som helst ord, og dette blir ditt nye søkeord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.