Enkel boks som redder husfreden

Heftige lydeffekter, dialog og musikk i spill er ikke alltid like interessant for omgivelsene. Med en praktisk velger for hodetelefoner eller høyttalere blir det enklere å gjøre alle fornøyd.

Enkel boks som redder husfreden
Publisert
Sist oppdatert

Hvis man har eller selv er barn, uansett alder, er det lett å havne i sin egen verden foran PCen, rik på visuelle og klingende stimuli.

Hos oss er det fortrinnsvis familiens yngste som tar seg av dette, og til tider driver omgivelsene til bristepunktet. Det er tydeligvis ikke så attraktivt å krype under skrivebordet og plugge ut høyttalerledningen og sette i hodetelefonene i stedet. Det kan vi forstå, det er vanskelig å se og i det hele tatt plundrete greier.

Ingen enkel velger?

Vi begynte da å lete i nettbutikkene, det måtte da finnes en enkel og praktisk løsnning på dette? Det er jo bare snakk om en liten boks med en bryter og noen kontakter.

Vi fant ingen ting på nettet, heller ikke på Clas Ohlson, men under an avslappende stund i enerom, med Biltemakatalogen som adspredelse falt våre øyne på en liten boks med navnet Media Hub.

Det var løsningen!Men på Biltema fant vi ingen slik boks i hyllene, og betjeningen visste heller ikke når og om den kom inn igjen.

Månedene gikk og gutten ble fortsatt stadig kommandert under skrivebordet. Men for et par dager siden var vi innom Biltema igjen, og spurte på ny om Media Hub var kommet inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer