Enkel nedlasting av antivirus, brannmur etc.

Hvorfor gjøre det tungvint?

Med SSDownloader slipper du å bruke mye tid på å laste ned de beste sikkerhetsprogrammene.
Med SSDownloader slipper du å bruke mye tid på å laste ned de beste sikkerhetsprogrammene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du nettopp fått deg ny PC, finnes det en haug av gratisprogrammer du vil laste ned.

Kanskje vil du bytte ut nettleseren, skaffe deg antivirus, en god mediespiller, chatklienter etc. I den forbindelse finnes det flere programmer og nettjenester hvis mål er å gjøre installasjonsprosessen så smertefri som mulig.

Vi har tidligere skrevet om Ninite, der du bare kan huke av programmene du vil laste ned og installere, og så går resten i en fei. Et annet eksempel er PortableApps - en "pakke" med programmer som kan kjøres fra minneplugg, og som kan være kjekk å ha på nøkkelknippet hvis du ofte bytter maskin.

SSDownloader ligger i samme gate, men fokuserer kun på sikkerhetsprogrammer. Etter å ha lastet ned og kjørt SSDownloader kan du velge blant et par dusin sikkerhetsprogrammer - både antivirus, brannmur, antispionvare etc.:

Som du ser inkluderer pakken populære antivirusprogrammer som Avast og AVG, samt prøveversjoner av Norton, F-secure etc. I tillegg finnes det brannmurprogramvare som Comodo og ZoneAlarm, samt antispionvare kjekke verktøy som CCleaner og Process explorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer