Enkel overgang til ny PC

OMTALE: Her er endelig en løsning som gjør det enkelt å overføre "alt" fra den gamle til den nye PCen din

Publisert
Sist oppdatert

Før eller siden skaffer man seg en ny PC, og umiddelbart støter man på et ganske omfattende problem. Man vil flytte over innholdet fra den gamle PCen til den nye, og det er ikke noen enkel sak.

Hadde det vært så enkelt at et program besto av en eneste fil, eller til nød en filmappe, og at alle datafiler man noen gang laget bare kunne lagres under Mine Dokumenter – da hadde det vært enkelt å flytt over dataene.

Men virkeligheten er jo så langt der i fra. Uansett hvilket operativsystem man velger, må man forholde seg til kompliserte hierarkiske filstrukturer. Disse er i tillegg vevd inn i hverandre, slik at det er fullstendig umulig for en som ikke er fagmann og/eller spesielt interessert å vite hva som er viktig eller ikke.

En enkel løsning

Windows XP har et innebygd verktøy for å flytte over data og innstillinger til en ny PC, men den er ikke så enkel som mange vil ønske seg.

Men det finnes andre løsninger.

Forleden hadde en i nær familie fått seg en ny Dell hjemmePC, og hadde i forbindelse med dette bestilt en løsning som het Transfer MyPC til å ta seg av oppgaven med flytting av data og innstillinger. Vi fikk æren av å utføre jobben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer