Test av Logitech Circle 2 Wire-Free

Enkel overvåking – helt uten en tråd

Circle 2 Wire-Free er en av de enkleste løsningene vi har testet, og har i tillegg et batteri som kan holde i ukevis. Det skulle gjøre den perfekt til hytta.

ENKELT: Logitech Circle 2 Wire-Free er utstyrt med et oppladbart batteri med meget god kapasitet. Foto: Bjørn Eirik Loftås
ENKELT: Logitech Circle 2 Wire-Free er utstyrt med et oppladbart batteri med meget god kapasitet. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Det finnes etter hvert en rekke løsninger for enkel videoovervåking av boliger, hytter og uteområder, og vi har testet flere av dem. Denne gangen har turen kommet til Circle 2 fra Logitech, som kanskje er den aller enkleste løsningen vi har testet.

Dette er Circle 2 Wire-Free

Som navnet antyder, er dette andre generasjon Circle-kamera fra Logitech, og det kommer i flere utgaver, blant annet en der kameraet plugges rett i en stikkontakt, en med strømkabel og en utgave som er helt trådløs – Wire-Free – og det er den siste vi har testet.

Denne har alt innebygd, inkludert full HD-kamera, mikrofon, høyttaler, wifi-adapter og et 6600 mAh oppladbart batteri som ifølge produsenten kan holde i inntil 3 måneder mellom hver lading – med fem minutter opptak hver dag. Skjønt «alt innebygd» er ikke helt presist, lagring av opptakene skjer ikke i kameraet, men på Logitechs servere. Mer om det siden.

All visning og styring av kamerafunksjoner gjør du enklest via en app på mobilen (Android og iOS), eller på en egen nettside dersom du bruker PC-en.

Ekstrem vidvinkel

Selve kameraet har en frontlinse som fanger all aktivitet innenfor en vidvinkel på hele 180 grader. Det betyr blant annet at Circle 2 kan brukes i små rom og andre trange arealer, både inne og ute. Kameraet er nemlig værbestandig, og tåler både minusgrader og noe fukt. Med tre måneders batteritid, er dette absolutt en løsning som bør vurderes hvis du ønsker å overvåke hytta eller campingvogna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer