Enkelt fra PDF til Word

Lyst å redigere PDF-filer? Da bør du lese videre.

Enkelt fra PDF til Word
Publisert
Sist oppdatert

Adobes PDF-format er i praksis å regne som standard for dokumentutveksling på nett. Det er imidlertid ikke allltid like lett å redigere slike PDF-filer, da de først og fremst er laget for distribusjon av ferdig redigerte dokumenter.

Det finnes heldigvis løsninger på de fleste digitale utfordringer, også når det gjelder PDF-formatets iboende begrensninger og muligheter. I dag forteller vi deg hvordan du enkelt kan konvertere PDF-filer til Word-format, og dermed kunne redigere innholdet.

Les også: Glimrende Adobe Reader-alternativ

Tar vare på formateringene

Slik konvertering innebærer ofte en stor risiko for designproblemer. Spesielt gjelder dette PDF-filer med mye grafikk, spalter, tabeller og krevende formateringer. Derfor er det ikke lite imponert vi ble da vi installert og testet AnyBizSoft PDF to Word Converter. Dette er et program som vanligvis koster et par hundrelapper, men fram til 1. mars kan du laste det ned og installere det gratis.

Programmet fungerer i tre forskjellige modus. Hvis du dobbelklikker en PDF-fil, vil du få spørsmål om du vil konvertere til Word.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.