Enklere bildevisning i XP

TIPS: Dette gratisprogrammet sørger for at bildefiler vises som det de er - nemlig bilder.

Publisert
Sist oppdatert
Gir deg en idé om innholdet i bildene uten at du må åpne dem først.


Moderne operativsystemer, MacOS, Vista og Ubuntu inkludert, viser bildefiler som små miniatyrer av seg selv. Windows XP har kun begrenset støtte for dette. Du kan vise innholdet i en mappe i Utforsker som miniatyrer, men ved detaljert visning og på skrivebordet vises kun et standard fil-ikon på disse filene.

Xentient Thumbnails er et gratisprogram som erstatter standard fil-ikon i Windows XP med miniatyrer på bildefiler, uansett hvilken visning du har valgt i Utforsker.

Enklere bildevisning i XP


Selv om liste- og detaljvisninger resulterer i svært små miniatyrer, gir det deg likevel en idé om innholdet i bildene uten at du må åpne dem først.

Synes du ikonene blir for små kan du velge stor ikoner på skrivebordet, eventulet velge "side om side" eller miniatyrvisning i Utforsker.

Gratis

Xentient Thumbnails starter automatisk med Windows, og kan lastes ned ved å klikke her. Programmet fungerer også i eldre versjoner av Windows.

Les også:
Gi XP en kraftig ansiktsløftning

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer