Enklere hverdag med «brødrister» fra Compaq

Compaq lanserte onsdag sin nye Presario-serie i Las Vegas. Serien, som Compaq mener skal gjøre Internett- og databruk enklere for deg på hjemmebruk-nivå, inkluderer PC-serien Presario EZ2000 -- med sitt noe spesielle utseende.

Et lys på det ovale panelet varsler når du har mottatt ny epost.
Et lys på det ovale panelet varsler når du har mottatt ny epost. Vis mer
Publisert

Stadig flere produsenter presenterer datautstyr som skal være alt annet enn grått og firkantet. Med sin Presario EZ2000-serie følger Compaq helt klart denne trenden. For PCens retro-utseende minner kanskje mer om en blå, 50-talls brødrister enn en supermoderne PC. Men Compaq mener Presario EZ2000 blir en spennende nyhet, også designmessing:

- Den ser bedre ut live enn på bildet! forsikrer Kjell-Magne Edvardsen, salgsdirektør for Compaq Norges Consumer Group (avdelingen for hjemmePCer). Han har sett PCen, og synes den virker veldig spennende, med flere praktiske løsninger.

Hva mener du om utseendet til Compaq Presarion EZ2000 og nye design-trender? Si din mening i diskusjonen nedenfor!

Smart epost-varsling

Foreløpig er EZ2000-serien bare introdusert i USA. Den er i utgangspunktet utstyrt med en Intel Celeron 500 MHz prosessor, og heter da EZ2200. Men det er også mulig å kjøpe en utgave med Intel Pentium III -- modellen EZ2700 -- direkte gjennom Compaq i USA. Begge modellene skal være tilgjengelige på det amerikanske markedet i slutten av januar, og prisen på EZ2200 vil i USA ligge på 999 dollar (i overkant av 8.000 kroner).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer