Enkleste VHS til DVD-løsning?

Mens verden omsider går fra analog til digital også når det gjelder video, er det fortsatt mange som sitter på svære VHS-samlinger. Her er kanskje det optimale produktet for denne gruppen.

Publisert
Sist oppdatert

Denne maskinen er nemlig en kombinert DVD-spiller/DVD-opptaker/VHS-video/VHS-opptaker, og den er utstyrt med ikke mindre enn tre TV-tunere. Dermed kan du ta opp fra to forskjellige kanaler samtidig, en til DVD og en til VHS, mens du ser på en tredje kanal. Så nå trenger du aldri å gå glipp av favorittprogrammene dine lenger!

Enkleste VHS til DVD-løsning?Men kanskje vel så viktig for mange er muligheten for å kopiere fra VHS til DVD på direkten, uten behov for å koble to enheter sammen, med de utfordringene det kan medføre. Man kan selvsagt også kopiere fra DVD til VHS.

I fronten sitter det en egen i.LINK-port, for tilkobling av DV-kamera. Dermed kan du kopiere opptakene dine over til både VHS og DVD.

Formatvalg

Sharp har, i motsetning til de fleste andre den siste tiden, satset på DVD-R(W)-formatet, men spilleren skal også kunne spille av DVD+R(W)-plater.

Spilleren er først ute på markedet i Japan, og bærer typebetegnelsen DV-RW200. Du finner mer informasjon på denne siden.

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer