Akkurat som det forrige EON-kortet vi har sett på, Lilith Savage, kommer Lilith Banshee i en enkel eske hvor det bortsett fra kortet kun finnes en driver-CD og actionspillet Incoming (fullversjonen). Ingen spesielle tillegg altså, verken når det gjelder maskinvare eller programvare.
Driverne er ikke noe særlig mer enn 3Dfx sin kjerneprogramvare. Etter installasjonen lastet vi ned den nyeste driveroppdateringen datert desember 1998, samt 3Dfx sin Mini OpenGL-patch for å være sikker på at kortet ble testet under optimale betingelser.
Installasjonen byr ikke på problemer, og kortet er klart til bruk i løpet av noen minutter.
Windows-ytelse
I likhet med Guillemots Maxi Gamer Phoenix, er Lilith Banshee basert på Voodoo Banshee-brikken, hvilket betyr at forskjellene i ytelsen er minimale. Vi merket likevel visse avvik. Først og fremst er Windows-ytelsen bedre. På våre tester scorer kortet høyest av alle når det gjelder enkel 2D-grafikk. På mer avanserte tester, får Lilith Banshee akkurat det samme resultatet som Phoenix.
Spillytelse
På dette testpunktet får EON-kortet nesten samme resultat som Guillemot Maxi Gamer Phoenix. I Quake II greier kortet 37.8 fps i 640x480 oppløsning, og på høyere oppløsninger får de to Banshee-kortene så å si identiske resultater.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger